Sunday, July 09, 2006

Tomaten

Har precis sett Italien vinna fotbolls VM mot Frankrike på straffar. Jag visste inte vilka jag hejade på tills Zidane skallade Materazzi i magen. Då kom jag på att Frankrike inte förtjänade att vinna.

Nu sitter Morran och svettas kopiöst. Idag bestämde jag mig för att det var slut med allt feglir och att jag var trött på att vara förståndig och att sola med solskyddsfaktor. Morran ville bli negerbrun omedelbart. Så jag bestämde jag för att strunta i solskyddsfaktorn idag. Tre timmar i gassande sol på klipporna gjorde sitt till min nu ill-röda nyans. Very smooth!

Satt på AM´s innergård i fredagskväll och åt god wok och drack rosé. Produktionsledaren med man och granne kom förbi.

Igår skulle AM och jag bli bruna på allvar. Vi testade Lilla Essingen men det blev inte så mycket solbadande för efter ett tag kom regnet. På kvällen drack vi lite bubbel hos AM och begav oss till Pet Sounds Bar med Rosen och hans kompisar samt Seb och Grill.

Det blev en trevlig kväll som inkluderade en viss skjutsning på cykel. Rosen anklagade mig för att vara "den sämsta någonsin på att skjutsa på cykel". Morran blev sur så klart och röt ifrån med att det var cykeln det var fel samt att det faktiskt var närmare 10 år sen jag skjutsade senast och då vägde inte killarna lika mycket. Helt galet att säga det till Rosen som är smal som en sticka men jag tänkte inte speciellt rationellt då.

Sov hos AM och fick ett dramatiskt uppvaknaden som inkluderade en råtta i sopporna. Fikade med Banana på Lasse-i-Parken men flydde när det höll på att svämma över av folk som skulle se matchen.

2 comments:

Lotta said...

Alltså den där råttan får hon nästa ta och eliminera snart va? Annars är det där med skippa solskyddsfaktorn en återkommande favorit i repris... Varje år gör man den i alla fall en gång, medvetet eller omedvetet.

Solbadandet här på andra sidan landet var obefintligt den här helgen eftersom solen bestämde sig för att inte vara här alls i princip. Till det så regnade det med jämna mellanrum. Tack för den, lagon till helgen. Idag är det typ storm.

Stora Morran said...

Ja råttan kommer snart vara historia förhoppningsvis. Inte så fräscht med råttor i köket.

Ja nej man lär sig aldrig förens man bränner sig då tar man förnuftet till fånga!

Surt med regn det öser ner här idag också!