Tuesday, July 04, 2006

Hook ups

Varje dag när det är så här fint väder och Morran måste gå till jobbet känner jag mig riktigt förbannad. Känns himla orättvist att just jag måste sitta inne på ett gammalt kontor och ruttna när det så fint väder ute.

Nu har jag dock hittat två sommarfavoriter som gör det lite lättare att leva. Igår och idag har jag skyndat mig hem för att hämta bikinin och begett mig ut på klipporna i Fredhäll för att få lite av den sista varma solen samt ett dopp. Det är inte ens kallt i vattnet när man går i. Idag köpte jag världens godaste nyttiga sallad också som jag mumsade i mig innan jag badade fast man faktiskt kan få kramp då.

Min andra favorit är att lyssna på sommarpratandet i P1. Igår messade pappa att Johan Rehborg skulle sommarprata och att jag borde lyssna på reprisen kl 22.15. Det gjorde jag och han var rolig som vanligt. Helt plötsligt tog Percy Nilegård över alltihopa och det gick helt överstyr.

Idag satt jag på kontoret och lyssnade på Greger Hagelin. Han var skönt avslappnad och tuggade på ganska skönt om skate och surfkulturen. Vi såg honom förra veckan på WECZ pressvisning ute i Stora Skuggan. När vi kom dit var det fin fin pic niq med sill och potatis, rökt lax och vitt vin uppdukad i det gröna.

Sen var själva visningen i en amfiteater. Det var en kille om hette Pontus som hade designat kollektionen. Den killen träffade jag och Fimpen för ett och ett halvt år sen i Shanghai. Pontus hade en guldtand fram och var glad i flaskan. Han slog vad med någon att han kunde var gay. Han gick omkring och stötte på diverse killar och höll på och på stryk flera gånger om. Fimpen och jag fick gå i mellan.

Nu ska jag iväg på bio "The Squid and the Whale". Hoppas den är bra!

2 comments:

Grus said...

WECZ? Kanske WESC? Ja ja, jag är egentligen en liten messerschmitt... ;)

Stora Morran said...

Så klart Mr Grus! Jag måste ha varit från vettet när jag skrev inlägget skönt att ha någon som håller reda på en!