Thursday, December 02, 2010

Egodag

Jeppes kusin har bönat och bett om att få barnvakt åt Ture någon dag. Idag var dagen inne. Jag bara valde en dag utan att ha nåt planerat. Hon kom kl 11.00 och då åkte jag in till stan och hämtade min upphittade plånbok på SL hittegods. Allt var kvar. Helt otroligt. Världen är god och människor är snälla. Jag kände mig glad och tacksam.

Jag tog tuben till Slussen och tog en thaimassage. Avslappnade och härligt. Hon hittade en hel del ont. Ture har lite långa naglar och har rivit mig lite på armen. Massören pekade på märkena och frågande;

-Cat?
-No Tiger sa jag.
Hon skrattade. Jag vet inte riktigt vad hon tänkte men hon tänkte väl att jag skojade. Hon kunde ju inte veta att jag har en liten tigerunge hemma.

Efter massagen åt jag lunch med C på Götgatspuckeln. Efter lunchen stötte vi ihop med en av C´s kunder och Ture fick sitt livs första modellförfrågan. Jag blev så klart smickrad. Han är ju söt som socker men han är nog inget modellämne tyvärr. Han kräks ju så mycket min bebis. Han skulle kräkas ner allt dom satte på honom.  Nej Ture får bara vara modell här hemma hos mamma och pappa.

Kl 15.00 var jag hemma igen. Det hade gått jättebra med barnvakteriet. Skönt att fått en liten brejk för sen var Ture vaken till kl 19.30 somnade en sväng och vaknade kl 20.30 då hans pappa kom hem och kunde ta över.

No comments: