Sunday, June 22, 2008

Små grisarna, små grisarna är lustiga att se....

Kors i taket, vilken helg!

Firandet på Ljusterö var fantastiskt. Vi var kanske 25 pers eller nåt. Det var silllunch, tårta, dans kring stång, fotboll, bad, moppeåkning, grillning och dansbattle. Där i mellan var det lite skurar här och var men inget som vi led av utan det var mer upppiggande.

"Greven" och ett gäng kom förbi i hans segelbåt. Det var kul att se honom igen. Han tyckte jag skulle följa med ut och segla tills idag. Jag var nästan lite sugen.

Det blev dock inte så. Istället hakade jag och Am på Tette och Ax hem till hans föräldrar på midsommardagen där det vankades ett riktigt "gille". Vi var "handelsresande i fest" kan man säga.

Ax brorsa hade bjudit in alla sina gamla "kursare" från Uppsala tiden, som satt där och drog en massa spex. Vi blev så sjukt provocerade av det där att vi var tvungna att battla dom i sång. Det gick "så där" för oss kan man säga. Vi ville hellre än bra. Kvällen avslutades med ett galet dansgolv där allt ifrån "Sing Halleljua" till "Ice, ice Baby" spelades. Men där tog vi allt Uppsala nördarna rejält.

Jag sov i ett säte i en husbil.

Fräscht.

No comments: