Thursday, December 20, 2007

Gnissel

Ända sen jag var hos min tandläkare och hon sa att jag behövde en bettskena har jag inte kunnat släppa tanken. Nu känns det som jag vaknar med värk varje morgon. Som jag gnisslar tänder morgon och natt. Jag tror bestämt att jag måste börja skaffa mig en. Hon väckte ett behov som jag inte visste att jag hade. 2900 kr bort från nästa lön alltså. Snark!

Eller är det här något man kan önska sig i julklapp?

jäkligt osexigt hur som helst.

8 comments:

Lotta said...

...men kanske värt det ändå. Du kan ju hoppa över skenan väl valda nätter.

Stora Morran said...

Ja kanske värt det. Sant som du säger...

Anonymous said...

Kom igen, våga vara lite annorlunda. Du får en tuss om du kör en helkväll på Riche med den. Men du får inte vara tyst hela kvällen.

Hur jobbigt kan det vara?

Stora Morran said...

Sofia: he he he du är en rolig filur du. Well, dont think so...!

Anonymous said...

den och permobilen och jag lovar att du har ragg för resten av livet...

Stora Morran said...

i of sig sant. Iklädd satinkläder, bettskena och permobil. grejen är den att permobiler inte kommer in i lilla baren på Riche. Bara en liten detalj!

SonnyBoy said...

Hahahaha låter som du inte kan gå längre o är bunden till permobilen.
Kör bara fram till lilla baren, medans du går in igenom entrén i satinkläder o bettskena så hjälps vi åt att lyfta in permobilen åt dig. Sen kan du sätta dig igen o styra med joysticken i snabba rörelser fram o tillbaka - sida till sida så det ser ut som du dansar.

Stora Morran said...

he he ja det skulle var ganska fint faktiskt. Grejen är ju att det är så extremt packat i lilla baren så det finns risk att några skulle stryka med när jag "kör min joystick i snabba rörelser fram o tillbaka"