Sunday, June 11, 2006

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Började helgen med middag hemma hos mig på fredagskvällen. Tette, Janice och Jossan gjorde mig sällskap vid en enkel supé med tillhörande rosévin. Trevligt och somrigt.

Som den klassiska Svenne man är så rusade Morran ut på klipporna igår för att göra det mesta av den granna sol som behagade visa sig. Pressade rejält på brännan igår och så klart brände jag mig på magen det första jag gjorde. Varför lär man sig aldrig? Samma visa varje år. Det är som man inte kan hantera den första solen lugnt och fint. Jag hade smörjt in mig på 8:an vilket jag trodde skulle göra susen men icke. Nu sitter jag här som en ångkokt hummer och baddar mig med aloe vera.

Igår var en besvikelsens kväll. Så himla jobbigt när man var så extremt taggad. Luften gick ur oss allihop. Hade samlats några stycken hemma hos Edis på Fridhemsgatan. När matchen var över begav vi oss ut på innergården för att njuta av den svenska sommarnatten.

Har äntligen fått en remiss till en bra öronläkare som ska ta sig en titt på mina snäckor tidigt imorgon bitti. Ska bli spännande indeed.

No comments: