Wednesday, June 14, 2006

Starka Känslor

Imorgon gäller det! Jag skojar inte. Om det inte går vägen imorgon kommer vårt land drabbas av sorg. Kollektivt självmord, flaggor på halvstång och ledighet bör inrättas omedelbart bums om så skulle behövas.

Vilka känslor ett spel kan driva upp. Det är otroligt. Det omtalade bråket härom lördag mellan Ljungberg och Mellberg har ju fått oanade propotioner. Ena dagen stoppade Zlatan bråket men idag var det visst Henke som hade stoppat bråket. Hur ska dom ha det?

Stackars Anders Svensson som ingen vill ska få spela från start. Alla vill bara se Lill-Kim.

Vilka sköna person-påhopp som uppkommer i ett land i kris. Många verkar tydligen tycka riktigt illa om Ekvall på TV4. Alla verkar dock tycka att Jihde på SVT är en riktig hygglig prick fast han har ett riktigt tacky getskägg och är så där äckligt genomtrevlig.

Dom flesta verkar irritera sig på Chippen och hans synttofs. Morran är dock stor fan av tofsen fast jag undrar lite hur han kunde få den så där lång så snabbt. Sitter och leker lite med tanken att tofsen kanske är en "extension". Då snackar vi om en Very Stray Man.....




Chippen utan tofsen men med Pussy-Teaser

7 comments:

Anonymous said...

jag är lojal mot Anders S... låt honom spela för tjyven!

ettett2 said...

Nej, det var alltså Henke som stoppade Zlatan när han skulle stoppa Mellberg från att stoppa Ljungberg från att stoppa upp Chippens synthtofs där solen inte skiner. =)

In med Kimpa K för bövelen! Man behöver ju inte skicka hem Svensson bara för att han inte får spela, han kan väl vara med i form av en god kamrat i gruppen, så där härligt svenskt på något vis.

Thérèse said...

In med Kim och klipp tofsen , jag är säker på att det är en "extension"

SonnyBoy said...

Varför har han tofs?? Hur tänker han?? Försöker han sätta en trend?? Well, I got news for you Mr Chippen. Det är bara Beckham (och Valderama) som kan sätta frisyrtrender inom fotbollen.
Det måste va någon form av inkilning i landslaget eller att han förlorat något vad.
Anders Timell kommenterade Chippens toffs på radion i morse, och jag håller med honom.
Det är bara 10-åringar som åker till Kanarieöarna som har synth-tofs.

Stora Morran said...

AM & EttEtt2: Håller med AM. Fy vad taskiga alla är mot Anders Svensson. Har alla glömt att det var han som frälste oss för fyra år sen? Nu verkar han inte vara vatten värd.

Sonnyboy: Oop Oop kommer du inte ihåg Ljungbergs röda moikan för några år sen som spred sig som en löpeld över världen. Som sagt jag gillar killar som sticker ut lite grann och är fåfänga som påfåglar.

Thérèse said...

Valderamas frisyr är något extra i fotbollsvärlden , den kan man bara inte låta bli att älska

Blancaflor said...

Jag förstar inte varför ni ens talar om Chippen, Kimmen, Freddan etc

There can be only one!

Zlatan, sa klart! Hela han är ett fashion statement.

(Okej, jag gillar inte loggor, men han har lagets bästa attityd)