Saturday, February 26, 2011

Sociala Ture

Vi det bra här i värmen. Inget handla, laga mat, diska, tvätta eller städa. Inget släpa tung vagn genom snövallar eller kränga på overall på en ovillig bebis. Inget halka på isfläckar och inget frysa. Bara hänga i värmen och slappna av.

Ture gillar Thailand. Han gillar uppmärksamheten han får från alla. Thailändarna måste vara världens mest barnkära folk. Vart vi än kommer ska människor gulla och busa med honom. Det gillar han som sjutton. Han kan sitta med oss på frukosten och vara lite gnällig men då kommer någon ur personalen fram och lägger ett finger på hans hand. Så kastar han sig bakåt i barnstolen och skrattar som han precis stött på ett geni i komik. Sen skrattar han så han kiknar åt allt den personen gör. När personen sen går så återgår han till att vara lite gnällig.

En del barn blir ju rädda för främlingar i den här åldern men inte Ture. Han älskar alla främlingar.

2 comments:

hilda said...

Låter hur skönt som helst. Har ni något speciell ställe att rekommendera för barnfamiljer...lite äldre än Thure...men ändå småskitar:-)

Stora Morran said...

Jag skulle rekommendera Koh Lanta. Det är bra grejer det. Vi bor på Kantery Beach i Khao Lak. Kolla Ving. Det är bra för barnfamiljer här men bara några få restauranger i närheten förutom på hotellet. Roligare med lite variation.