Friday, February 11, 2011

Fredagsmyzz

Ture och jag var inne idag också. Dels var det snöstorm ute sen hade Ture fortfarande feber, 38,5. Han har varit mycket piggare och gladare idag.

Jeppe skulle gå ut och äta med sina kompisar ikväll. Jag var inte toppenförtjust över det. Lite avlastning och paus behöver man speciellt om man har varit inne hela dagen med en sjuk bebis. Jag har varit ensam hemma 3 fredagar av de senaste 4. För tre veckor sen var Jeppe på AW med kompisarna och för två veckor sen låg han på SÖS med inflamerad blindtarm.

Jag ställde några krav. Först fick Jeppe komma hem och ta hand om Ture i 1, 5 timma innan han skulle ut. Jag åkte till Liljeholms Torget och shoppade lite. Sen imorgon ska jag få gå ut ensam på stan lite på eftermiddagen. På onsdagkväll ska jag få gå på middag hemma hos Amy och nästa fredag är det jag som går på Riche och äter härlig middag med mina kompisar. Då känns det lite bättre.

Här hemma har jag maxat med hämt-middag från Serrano, På Spåret, Let´s Dance, Skavlan och 2 avsnitt Mad Men. Ture slocknade kl 18.00 men har vaknat till några gånger och varit ledsen.

3 comments:

Hilda said...

Söta du! Hoppas du får superkul på onsdag och fredag.
Gillar mycket att du skriver så realistiskt och inte klär allt i rosa! Du behövs!

Rebecca said...

Härligt med krav, och vilka krav sen! =)

Stora Morran said...

Hilda: Tack vad gulligt sagt!
Rebecca: Ja visst men mycket av det här var ju redan bestämt sen innan. Man måste få lite egentid som mamma och Tures pappa måste få lite egentid med sin son :-)