Wednesday, February 28, 2007

Skärpning

Stora J Lindebergbälten som var poppis för några år sedan borde omedelbart banlysas. De är så fula.

Jag klarar inte av dem.
Blir direkt illamående av åsynen av dem.
Alla som har såna är nerds på riktigt.

Om man har ett sånt bälte, vet man att det inte köptes igår direkt. Då borde man på egen hand förstå att om det nu ca 6 år det inhandlades borde det med all sannolikhet är inte längre vara hett. Varför ska det vara upp till mig att behöva upplysa alla som går omkring med Lindebergbälten, där ute i vårt avlånga land, att det inte är okej.

I min värld kan människor med Lindebergbälten också lätt dra på sig ett par Oakleys när det blir lite soligt ute.

Säger bara kort och gott

Skärp er!

3 comments:

Anonymous said...

åh, håller med. Och dom matchar gärna upp med ett par lite för billiga skor som har en spets fram som pekar uppåt. Gärna vita.

Stora Morran said...

Ja Jesus här om dagen såg jag en tjej med bootcut jeans och spetsiga stövlar. Tänkte nästan ta ett kort och visa henne som en fridlyst art.

Anonymous said...

Undvik Storbrittanien *tipsar* - de brittiska kvinnorna blir aldrig, aldrig klara med de spetsiga bootsen eller med empireskärningen - den kommer och går i övriga världen, men här är den allerstädes närvarande. För att inte tala om deras vidriga löshår - jag lovar, det hör till uniformen: en sån där usel "hårpåettsnöre"-grej som man klart och tydligt ser skarven från. Och de där bältena... man kan inte kasta en sten utan att träffa en kvinna med ett på sig... jag beskrev det för produktionsledaren "som om hela Gävle bestämt sig för att flytta dit" (Gävle är min gamla hemstad, så jag har lov att dissa det)