Monday, February 05, 2007

Helgis

Jag får klagomål på att jag inte bloggar. Men det har ju varit helg för tjyven. Då kan man banne mig inte sitta inne och blogga som en annan osocial kuf. Nej då måste man ut och socialisera med vänner och bekanta. Hålla sig a jour med sitt social liv är ett måste för varje verklig människa.

Jag började på ett uppdrag i fredags. Jag ska sitta på ett företag vid S:t Eriksplan och fnula lite tills mitt riktiga uppdrag börjar den 26 februari. Det känns faktiskt riktiga bra där. Alla är trevliga och roliga. I fredags när jag kom visste precis varenda kotte vem jag var alla verkade kunna hela mitt CV utantill. Kändes lite skumt men positivt. Jag var apan som alla kände men apan kände ingen. Nu har jag kommit ikapp lite.

På fredagskvällen gick jag hem till AM och drack lite vin. Där var Gurkan, Gammeltackan och lite andra filurer. Vi gick till Pet Sounds och sen till Rikke så klart. Men kvällen lyfte liksom aldrig. Vid 02.00 gav vi upp och gick hem.

På lördagen fikade jag på Il Caffe med H. Vi promenerade lite på Kungsholmen och lite i Västermalmsgallerian. H övertalade mig att stanna kvar på parmiddag på kvällen. Lite vänner till honom ankom. Vi lagade hemlagad bearnaise och kollade på schlagern. Vuxet men mysigt.

På söndagen gjorde vi inte heller många knop. Vi lagade mat och kollade på "Nio liv" med Tette och A. Jag blev beskylld för att hyra dåliga filmer vilket jag slog ifrån mig med näbbar och klor.Nio liv är ett härliga porträtt av intressanta kvinnoöden. Det må vara en "tjejfilm" men absolut ett mästerverk.

3 comments:

Blygisens betraktelser said...

Bra, den där skall jag se! Tack för filmtipset.

C said...

Jag litar på din filmsmak och går och hyr filmen!

Stora Morran said...

Ja ta mig på orden! Den är finemang! Gå och hyra omedelbart bums!