Monday, April 11, 2011

Jobbe

Idag blev det klart att jag ska börja jobba lite den 1 juni. Jag ska jobba 2 dagar i veckan under juni sen är jag helt ledig under juli och då ska vi åka på semester. Jeppe har varit så sugen att börja sin pappaledighet när hans bästa kompisar gör det och jag har känt mig ganska sugen på att jobba lite faktiskt. I fredags mejlade vi våra chefer och idag föll bitarna på plats. Vi känner oss båda mycket nöjda med det här upplägget. Jag saknar jobbet lite faktiskt och nu kommer jag få det bästa av två världar. När jag bara kommer att vara hemma med Ture 3 dagar så kommer jag verkligen njuta och uppskatta dom fullt ut tror jag.

2 comments:

Rebecca said...

Kul att börja jobba! Låter perfekt att börja med två dagar i veckan, vilken chock det måste bli att börja på heltid med en gång.

I höst är Jeppe hemma på heltid eller hur gör ni då?

Var ska ni på semester?

Stora Morran said...

Ja jag hoppas att det kommer att kännas bra. Jesper ska vara hemma heltid mellan 1 aug till 1 jan eller längre om vi inte får en dagisplats. På semestern kör vi den vanliga semestertouren och hälsar på våra familjer Dalarö-Småland-Österlen-Göteborg och kanske hyra hus någonstans en vecka. Vi får se.