Thursday, February 19, 2009

aj

Jag och Mamma var och såg Revolutionary Road ikväll på bio. Den där Kate Winslet och Leonardo Di Caprio möts igen på vita duken, 10 år efter Titanic. Den var halvbra, en 3:a.

Den var lite jobbig dock. Den ifrågasatte livet man lever. Vardagslunken, om man verkligen tar vara på sitt liv och lever det fullt ut. Har man det jobb man brinner för eller borde man överge det för att hitta sitt kall i livet. En jobbig fråga att ställa sig. Jag var tvungen att ringa Jeppen och prata om "sen i framtiden". Vi bestämde att man visst kan bo utomlands i perioder senare i livet också. Kändes bra och lugnande att vi var av samma åsikt.

Sen gick jag hem och kollade på "Uppdrag Granskning" på Svt.play. Uppföljningen om av fallet "Louise" i Vetlanda. Då fick jag ont i magen igen. Jag gick ner till min granne och fick en macka med halloumi, avokado och tabasco på. Då kändes det fint igen.

Egentligen skulle jag ha varit på en karaokebar ikväll och firat Seb med alla mina andra homies men jag hade redan bestämt med mamma om bio och sen känner jag mig inte riktigt kry. Hade ingen lust att åka dit och dricka sprit.

Ibland får man göra som man vill.

2 comments:

k said...

Man får alltid göra som man vill. Och jag tror inte det finns ett bäst-före-datum på att flytta utomlands, om man så vill.

Stora Morran said...

ja ibland får man det. Tur men det blir läskigare ju äldre man blir.