Monday, August 02, 2010

Gulp...

Gah dom ringde nu från SÖS och frågade om jag kunde ta mitt kejsarsnitt imorgon istället....

Nu blev jag helt skakis. Vi har ju inte satt upp stringhyllan än. Fick till kl 13.00 på mig att fundera.

5 comments:

Rebecca said...

Men gud! Jag tycker ni ska göra det, Ture vill nog kramas med er!
Så spännande!

Sofi said...

Åhåhåh. Hur kan jag nästan bli lipig över det när jag inte ens känner dig. Men det är ju så sjukt häftigt att få barn, och vetskapen att någon annan ska få uppleva det gör att man blir sån. Oavsett om man känner personen i fråga el ej.

Lycka till! Snart har du en varm gosig liten rackare på ditt bröst som man kan glo ihjäl sig på. Du kan inte ana hur mkt man kan betrakta en bebis utan att tröttna.

Anonymous said...

Förlåt, men minns du detta inlägg från 2005.. :)
"Det finns nog inget som påverkar Morran så negativt som att inte få sova. I flera dagar gick jag omkring i ett töcken med sprängande huvudvärk och ont i magen.

Vilka konstiga grejer jag gjorde och vad tjurig jag blev men ändå kunde jag inte sova. Jag var utmattad i kroppen men mitt psyke stoppade mig från att få den sömn jag behövde.

Jag träffade en mamma med en 3 månaders gammal bebis här om dagen som inte heller fick sova så mycket och hon sa att numera förstod varför att inte få sova användes som tortyr redskap i vissa länder. Psyket blir svagt svagt...

poor poor Morran"

Gunnel said...

Gör det!!! Tänk så mysigt att få träffa Ture redan nu, några dagar i förväg!
Jag sitter har med passerat bf datum och är nästan lite avundsjuk. De här dagarna är precis så långa som alla säger så jag tycker inte ni ska tveka.

Mia B said...

Fantstiskt att du tänker på stringhyllan i detta läge:-. Gör det som känns bäst för dig. Även fantastiskt att du är på Ikea och firar mostrar dagen innan du ska föda:-D. Det finns ett liv efter barn, man kan skruva upp stringhyllor då också:-).Viken dag du än föder så kommer det att bli fantstiskt. Rent statistisk sett kommer du att få en superfin välskapt pojke. Lycka till!!!