Sunday, June 06, 2010

Helg

I går började vi dagen med en härlig brunch på balkongen. Vi beställde varsin Weekendfrukost på nätet och 09.45 plingade det på dörren. Utanför stod en papperspåse full med godsaker. Lite snopet var det att man skulle steka bacon och gör äggröran själv men å andra sidan fick man den varm då. Vi mumsade gott bröd med pålägg, rökt lax, ceasarsallad, färskpressad juice och en underbar hemlagad yogurt med musli. "Muslin" smakade lika gott som krossade kakor.

Efter det så tittade vi varken på Stockholm Marathon eller gick ner på Skrattstock på Långholmen, nej vi fixade i lägenheten. Bar ner bråte från min flytt och städade undan. Vi åkte till Liljeholms Torget och köpte väggstativ till min tv så vi kunde hänga upp den i sovrummet. Annars shoppade jag några klänningar till mig och Jeppe uppgraderade sin vårgarderob. Vi åt Subway subs tills vi kippade efter andan och tog med det vi inte orkade äta hem.

På kvällen gick vi på bio på Medis och såg Robin Hood med Russel Crove. Den behöver ni inte se på bio. Går utmärkt att se den hemma en bakissöndag istället.

No comments: