Monday, December 29, 2008

lunk och trubbel

Idag har varit en skön dag. Vaknade kl 10.00. Soft. Jag ringde och förhörde mig hummrar på mitt ICA. Jodå det finns i överflöd. Skönt. Sen promenerade jag in till stan och lyssnade på radio. Bytte en julklapp på NK. Fikade i Gallerian med en gammal kompis. Åkte hem och hämtade ut min julklapp från jobbet. "Tvillingpappan" kom förbi med två bisqvier. Spräckte min efter-jul-diet totalt men det gick inte att motstå.

Nåt som dock har stört min sköna lunk i ett par dagar är att jag inte har haft nån ström i badrum eller vardagsrum. Det bara var så när jag kom hem i lördags. Iskallt och bäckmörkt i badrummet och inget tv-tittande i vardagsrummet. Igår gick jag och köpte nya proppar och bytte rubb och stubb. Inget hände.

Jag ringde min ordförande i föreningen och vi gick ner och bytte mina centrala proppar, rubb och stubb. Inget hände. Jag fick då rådet att ringa en elektriker. Sagt och gjort. Elektrikern kom i eftermiddags och lyfte på en överbelastningsströmbrytare. Det hela var över på 15 sek. Elektrikern debiterade en timma.

Jaha, oh well. Det kunde ha varit värre.

Jag har ju hälsan i behåll.

No comments: