Monday, February 20, 2006

Tapetsering, bastu och indiskt

Kors, det är måndag och Morran är totalt utmattad från helgen. På fredagen smög jag förbi People kontoret och drack några dagens medan vi smygläste nya numret . Tidigt på lördags morgonen tvingade jag upp Räven och vi tog tåget till Eskilstuna.

Först åkte vi förbi en affär och laddade upp med Chips, läsk och snask inför den paktfria helgen. Räven och jag tog tag i tapetsering i det ena rummet, vi tapetserade för glatta livet. Pappa och farbror skulle ta det andra rummet en det gick inte så bra. De började med att sätta upp avigsidan!!! Sen tog de kaffepaus och travpaus på en timma styck. Efter det var det middag och sen skulle farbror åka hem. Det slutade med att jag och Räven fick ta det andra rummet också.

Vi var helt matta och ömma i kroppen efter denna övning men sjukt färdiga i tapetseringens ädla konst. Från Lärling till Gesäll på en helg. Vi hann med att se melodifestivalen, fika på Kaka och basta men det var all fritid dock. Vi kom hem igår kl 19.00 köpte indiskt och tittade på ELLE-galan. Helt utmattade.

No comments: