Saturday, August 27, 2011

Min födelsedag

Dagen började med att Ture kom inrullandes med en frukostbricka på sin lära-gå-vagn medan Jeppe sjöng och med andan i halsen vaktade brickan fylld med omelett, te, ljus och paket från att drutta i golvet. Jag fick en parfym och ett fint kort där det stod att senare ikväll skulle mamma och pappa åka på utflykt utanför tullarna.

Efter frukosten begav vi oss till Rosenlunds sjukhus för återbesök för Tures kinder. Vi blev inte direkt klokare av det besöket. På vägen hem somnade Ture i vagnen och vi passade på att ta en liten fika på Fabrique. Lunch åt vi på Wagamama i Waterfront buildning. Jag hört så mycket om det där stället. Det var bra men inte så man ramlade bakåt direkt.

Efter lunchen åkte vi hem och turades om att ta en liten tupplur. Kl 17.30 kom mamma för att vara barnvakt åt Ture. Sen begav vi oss ut till Hammarbysjöstad för middag på Zee. Vi började med ett litet glas rosé vid vattnet sen åt vi middag innen och avslutade med en öl i en plaststol vid vattnet innan vi tog bussen hem. Vid 22.00 tiden promenerade vi hem på Hornsgatan och mötte alla glada människor på väg ut. Vi däremot kände oss som vi redan hade gjort en helkväll och var fullt nöjda med att gå hem och lösa av barnvakten.

Ture hade klätt sig födelsedagsfin
Hammarbysjöstad med sol i blick

Wagamama

Frukost på Fabrique

2 comments:

K said...

Grattis på födelsedagen i efterskott! Låter som du haft en hemskt mysig dag. Vad dumt att de inte kunde ge besked om hans kinder. Misstänker de ytterligare allergier?

Stora Morran said...

Tack! nja eller mer eksem bara och ingen vet när det blir bra. Man kan behandla men inte bota typ...Snark.