Monday, May 18, 2009

Nyttig


Jag har spelat både squash och badminton idag. Jag börjar verkligen bli en sån som sportar mycket. Jag fattar inte varför jag inte blir så där ultrasmal som jag vill vara.
Äsch. Bara att kämpa på.
Jag har gjort en härlig grönsakssoppa av morot, broccoli, majs, lök, chilli, vitlök, skärbönor och spenat. Fräs allt. Häll på lite vatten och koka lite. Mixa med mixerstav. Salta, pressa i lite citron och låt en kanelstång ligga i och dra ett tag.

Nyttigt, mättande och mycket gott.
Typ som ovan såg den ut fast jag hade citronolja och flingsalt på.

4 comments:

Anonymous said...

Det kan vara så enkelt att du inte går ned "tillräckligt" mycket i vikt för att du äter för lite.. Kankse låter knäppt men det kan vara en av anledningarna, kroppen får aldrig i sig tillräckligt och lagrar därför allt du stoppar i dig :)

Strato said...

Ultrasmal är inte snyggt... satsa på lagomsmal istället.

L said...

Äh, var glad att du tränar mycket vilket förhoppningsvis gör att du har en frisk och stark kropp! Vet vad du menar, ibland kan man känna att ultrasmal vore fint, men samtidigt är det nog inget att eftersträva och som man blir lyckligare av. Ok, slut på präktigheterna.

Soppan låter supergod, måste testa nån dag.

Stora Morran said...

Ja det är sant man ska vara glad att man är frisk och kan träna. Men ibland är det surt att det inte ger lika snabba resultat som man hoppas på...