Monday, December 19, 2011

Ture har fått förskoleplats...

Vi har fått förskoleplats till Ture. Den 31/1 är han välkommen att skolas in. Grejen är den att vi har fått plats på en förskola som inte var på vår lista av önskade förskolor. Jag har inte ens varit där och besökt den. Den ligger bra till men har inte fått så bra omdöme på Stockholm.se listor där föräldrarna som har sina barn i förskolan ger omdöme. Men den stora fördelen med den här förskolan är att Jeppes styvbrors tjej ska börja jobba där i januari. Hon har jobbat på flera olika förskolor tidigare och nu har hon utbildat sig till förskollärare. Hon är ganska bestämd och rejäl på nåt vis och hon skulle inte fortsätta jobba på ett ställe som inte var bra. Sen om hon jobbar där har vi ju en familjemedlem som tar hand om vår son. Som ser honom och ser till hans bästa. Hur bra är inte det?

Nu ska vi i alla fall besöka förskolan och förhoppningsvis får vi ett bra intryck och Ture får börja där men vi står kvar i kön. Så om vi inte är nöjda kan vi byta om nåt av våra förstahandsval dyker upp.

4 comments:

RebeccaW said...

Låter riktigt bra med en familjemedlem på Tures förskola! Men det är klart att man har fler krav än så. Hoppas det känns bra när ni är där. Hur är maten (säger den besatte)?

Stora Morran said...

Vet inte än hur maten är. Står bara att de följer Södermalms förskolors kostpolicy. Men ska minsann fråga när vi kommer på besök.

Anonymous said...

Hej,

Var på Stockholm.se ser man dom olika skolornas omdömen?

Lycka till,
MS

K said...

Vad skönt att ni fått en förskoleplats och vad tryggt att ha en släkting på plats! Hoppas besöket går bra.