Saturday, March 27, 2010

Thailand är trevligt...





.....men ganska varmt. Man får lite av en värme-chock varje gång man sticker nosen utanför dörren. På flygresan svullnade mina händer och fötter upp. Det såg verkligen inte klokt ut. Mina fötter såg, på riktigt, ut att tillhöra en mycket tjock person (syns dåligt på bilden men ser ni någon fotknöl? nej just det). Mina händer såg ut som små barnhänder där man inte ser knogarna och med tillhörande korvfingrar.

Vi njuter av värmen varje dag. Vi åkte på en trevlig utflykt häromdagen och Jeppe provade på att dyka och jag snorklade. Vi såg nemo, hajar, sköldpaddor och ett helt gäng fina fiskar som jag inte kommer ihåg namnet på. Jag är glad att jag gjorde det men jag tvingas än en gång inse att jag är inget vattendjur direkt. Liksom lite rädd av mig plus att min history som öronbarn fortfarande hämmar mig i vatten.

Annars har vi gjort härliga behandlingar varje dag på stranden. Jeppe provade "fisk-spa" en dag. Man sticker ner fötterna i ett akvarium och så kommer det ett hundratal fiskar och smaskar i sig död hud från dina fötter. Det såg helt sjukt ut. Så klart hade vi glömt kameran den dan. Jag tror han måste göra det igen bara för fotots skull. Jag vågar nog inte.

To be continued...

No comments: