Monday, September 22, 2008

Borta...

Jag läste nåt rasande intressant i metro idag. De hade gjort en kartläggning om barnskådespelare och vad de gjorde idag. Bland dessa var Johan Widerberg med.

I "då" rutan stod det; Slog igenom i Tv-succén Ebba och Didrik och var under 90-talet ett av Sveriges största skådespelarlöften.

I "Idag"-rutan stod det; "Var år 2006 bartender på Hotel Amaranten. Där slutar alla spår..."
Är inte det hur intressant som helst. Vart har han tagit vägen liksom? Knarkar han?

6 comments:

Lotta said...

Hehe. Han är polare med en kvinna som bor i mitt hus. Hon skriver tv-serier. Jag har sett han här ett par gånger. En gång gick de ut med hennes hund. Men han kanske knarkar. Det vet man inte.

Anonymous said...

Metroskribenten verkar läsa skvallertråden om bortglömda kändisar på Flashback.

Anonymous said...

Ja ett intressant ordval. Varför ens ta med honom i "Vad hände sen" om de inte har nån info... Hur svårt kan det vara liksom?!

Stora Morran said...

Tackan: tack för den intressanta infon.

Konsulten: du verkar tydligen också besöka flashback...:-)

AM: Det är ju super intressant och ta med honom om han har gått under jorden. Har gjort lite egna efterforskningar och det verkar som han befinner sig i Danmark och provar på att regissera film. Nån film med Citroner som ska komma i år...

Anonymous said...

Japp, det är många som blir skjutna i Gbg nu och flashback är snabbaste sättet att kolla om det är någon man vet vem det är.

Lite skvaller om vad som egentligen hände när EvS blev portad eller Micke Persbrandts äventyr med ständigt nya donnor (han verkar ha lugnat sig nu?) lättar upp vilken seg programmeringssession som helst :)

Anonymous said...

Widerberg d.y. gjorde fö. sin debut i den bästa polisfilm som producerats i Sverige - Mannen på taket.