Wednesday, August 13, 2008

Bang!

Jag sitter hemma och trycker i lugnets trygga vrå. Jag försöker inte låtsas om min mobbe som ringer ilsket. Jag hör inte heller de uppforande sms:en. Jag bangar Weekday-festen på Hotel Norrtull med fri bar. 3000 pers som har osat. Jag orkar inte följa med. Jag vill bara löka hemma och ta igen mig. Imorgon ska man ju liksom jobba igen.

Jag tror jag börja bli en liten tant igen...

6 comments:

Anonymous said...

Om Hotell Norrtull tar 1500 minglande gäster i konferensdelen och 3000 har anmält sig gjorde du nog rätt som avstod.

Stora Morran said...

Åh cute! Googlade du Hotell Norrtull och kollade upp hur många som fick plats? Well tydligen hade jag missat en ascool fest med en massa hippa, snygga människor och många man kände. Samt fri bar med vin, öl och skumpa...inte dåligt! Oh well.

Anonymous said...

Klart jag googlade, man är väl internetmaniker! :)

Synd på festen men du slapp åtminstone vara bakis på jobbet.

Stora Morran said...

klart du gjorde! Japp det var skönt!

Anonymous said...

En annan bloggare skrev:

"Men jag har konstaterat att det är inte röjigt att vara kredd. Med andra ord jävligt tråkigt. Det enda som var någorlunda spännande på Weekday-festen igår var att jag smet in i köket och använde personaltoaletten utan lov. Resten av festen spenderades mest med att stå i en fem kilometer lång kö för att få en gratis-öl. Ingen annan bar fanns"

http://blogg.stureplan.se/hibbs/

Oändliga toalett- och barköer låter sådär, var hon och dina polare verkligen på samma fest?

Stora Morran said...

Vad roligt att du citerar henne hela tiden :-) Dom var nog på samma fest allt men mina polare kanske inte var lika törstiga eller kissignödiga som Hibbsen.