Friday, September 21, 2012

Bye Bye Donkey

Vi väntar fortfarande på vår Donkey. Jag håller sjutton på att gå upp i linningen när jag tänker på vagnen. Först tog det ca 4, 5 vecka för att leverantören skulle få in den i lager och kunna skicka den till oss. Dom lovade först att det skulle ta mellan 10- 20 dagar att få vagnen. Jag mejlade och klagade och fick faktiskt tillbaka 100€ som kompensation. Härligt!

Sen när den äntligen skickades till oss stod det att posten hade försökt leverera den till oss men vi inte var anträffbara. Jäkla skojare! Jag var hemma hela dagen men det var ingen försökte leverera nåt minsann. Det stod också att dom hade försökt ringa oss vilket dom inte alls hade gjort. Detta var i tisdags. Nu verkar paketet gått upp i rök. Dom har typ tappat bort det. Det har inte kommit ut till något ombud så vi kan åka och hämta det utan det är puts väck, borta på nåt lager någonstans. Vi ringer varje dag och härjar med dom på posten.

Som tur är har vi fått låna en syskonvagn av våra grannar så vi faktiskt kan gå ut tillsammans. Det skulle vara jobbigt att lämna Ture på dagis utan vagn, speciellt om man har en bebis också och dagiset ligger i Hornstull som man måste åka tunnelbana till samt att han har en mamma som knappt kan gå pga yrsel. 

No comments: