Thursday, November 24, 2005

tha ladies

"Tha ladies" är roliga.

Om en person skickar en fråga till alla. Svara alla och replyar alla. Första omgången från man 10 mail sen ska alla replya på det man skrev första gången, så då får man 10 till. Nu håller vi på och diskuterar vart vi ska gå på juldagen i knivstan. Mailboxen är redan full. Vart annat år går vi till "fel" ställe där ingen är eller inte de hip-etown-crowd som vi tänkte återse. Vi har för dåliga kanaler i stan numer. Vi har inte koll på vart "alla" ska gå.

Vi brukar börja hemma hos någon som bor kvar i stan ungefär kl 17.00 då är det spritbuffé som gäller. Alla blir oftast för fulla innan vi kommit ut men det kan vara bra att grunda bra när man ska ut i knivstan.

Därefter fortsätter vi med julklpappsbyte med rim. Rimmen komms ofta på minuten innan julklappen ska delas ut. Julklappen är oftast stringtrosor, pocketbok eller badskum.

Efter klapparna börjar dansen dvs medleyt. Ett gammalt hederligt schlager medley som har hängt med i fem år nu. Det är inte juldagen utan medleyt. I år ska vi även sjunga karaoke. Janita har lovat att ta med sitt play station så vi kan tävla i sång.

I år blir det nog inte en lika vild efterfest för i år ska Vackra Mannen med och fira juldag i etown.

No comments: