Monday, November 14, 2005

Helgen

Helgen var super nice.

I fredags var vi hemma hos Banana och drack Bob Royal. Morran blev så lurig att morrhåren krullade ihop sig.

Anyway efter mycket om och men hamnade vi på Riche där de lekte ”Hela havet stormar”. Man kom knappt in en meter innan man hamnade i en fruktansvärd folkmassa som svajade fram och tillbaka. Till slut lyckades vi brotta oss in till vuxenbaren och beställa en dagens. Efter ett tag kom vi på att det var tråkigt där och begav oss in i stormen igen. Det skulle vi inte ha gjort….

På lördagen åkte Herr och Fru Morra ut till Vackra Mannens land på Ljusterö och lekte vuxna. Vi lagade avancerad mat, eldade i brasan och mös. På söndagen gick vi ut i skogen och hittade material till fina julkransar. Vackra Mannen som för övrigt är en liten Ernst Kirchsteiger, gjorde en underbar krans med mossa rönnbär och kottar. Han satte upp den på sin dörr direkt där vi kom hem.

Sen kom Am och Tette och vi såg ”the Woodsman” på dvd och sen senare det fantastiska mästerverket ”När kärleken checkar in” med J Lo. Kan ingen berätta för henne att hon suger som skådespelare. Hon bör ägna sig åt att skaka rumpa på heltid.

No comments: