Thursday, February 16, 2012

Inskolning av en tiger...

Nu har vi börjat skola in Ture. Det är "old school", traditionell inskolning med 14 dagar vi snackar här. Lite segt men kanske bäst i slutändan. Dom här två dagarna vi har kört har gått kanon. Ture verkligen älskar det och springer runt och röjer och minglar verkligen. Idag när vi stod och väntade utanför dörren för att få bli insläppta satt han och hoppade i vagnen och pekade på dörren med världens största leende. Typ "det är kul här inne mamma".

Det känns som vi gjort helt rätt att väntat lite med förskola tills han har varit redo. Det yngsta barnet där är bara dryga året kan precis gå men hon vill bara sitta i pedagogens knä hela tiden och verkar ganska otrygg på nåt vänster. Det kändes inte riktigt som om hon var mogen än. Jag är verkligen imponerad av personalen. Dom verkar verkligen engagerade i barnen och entusiastiska. 

Nu håller vi tummarna för att resten av tiden går lika smärtfritt och att Ture inte blir sjuk det första han blir när han är inskolad. Tydligen är det mer regel än undantag.

2 comments:

sofia said...

Du måste sluta göra det så spännande varje gång!
Och vet du, jag älskar din humor och ditt sätt. Bry dig inte om dumma kommentarer om din "dialekt". Du är hur skön som helst!

Stora Morran said...

Tack Sofia! Du är snäll! Kram