Sunday, October 16, 2011

helgen

Ture och jag passade på och köra en Eskilstunahelg i helgen. I fredags körde mamma oss dit och i eftermiddags kom vi hem. Trevligt att umgås lite med föräldrarna. Ture tyckte morfars hus var väldigt spännande. Varje rum var ett äventyr. Köket var så klart roligast med alla luckor och skåp som var helt osäkrade. Bara att dra ut, ösa ut en massa grejer och sen slänga igen lådan med en smäll. Sen repetera det ca 100 gånger. Sjukt kul!

Dock var Ture ganska svårflörtad med mormor och morfar. Så fort dom ville lyfta upp eller gosa med honom så pep han. Mormor fick inte ens köra vagnen utan att Ture reagerade som han höll på och bli kidnappad även om jag gick bredvid. Ganska jobbigt för hans mamma som tvingades han honom på höften lite för mycket under helgen. Hoppas verkligen att detta bara är en fas....

Säkerhet var inte vår starka sida under helgen. Först sov vi fredagsnatten med dörren till huset låst men med nyckeln i på utsidan mot gatan. Great! Sen råkade vi lämna olåst på lördagen när vi var ute på promenad och åt lunch. Så där bra!

2 comments:

K said...

Nils och Ture verkar ganska lika. Nils har barnvaktsvägrat ett längre tag. Ett tag har han även vägrat vara hos sin mormor överhuvudtaget eftersom jag inte lyssnat på honom och lämnat honom där ändå ibland. Men han är lite mindre mammig och pappig sen några veckor tillbaka. Så det finns hopp!

Stora Morran said...

Ja man får tänka att inte borde vara för evigt. Idag var Jeppe på Dalarö med T och träffat sin familj. J fick inte gå längre bort än 10 cm för då fick Ture ett utbrott. Lite jobbigt.