Saturday, September 24, 2011

Hoppla vilken dag vi har haft!

 Den började bra med frukost med varma mackor och te medan Ture sov förmiddagslur. Vi hann tvätta lite också vilket var riktigt bra.

Sen bar det av mot Johanneskyrkan och dop av Frank Edgar Ossi. Som vanligt kom vi uppspringande över kyrktrapporna medan klockorna ringde. Det är inte så lätt att hitta parkeringsplats i city alla gånger. Sen följde ett riktigt fin ceremoni med mycket bra musik. Janice hade fixat mycket bra dopfika med smörgåstårta, mini cupcakes och pop cakes som verkligen är det senaste inom bakning har jag lärt mig. Det var kul att träffa gamla kompisar som man inte träffar så ofta och deras kottar. Tyvärr var vi tvungna att bege oss lite tidigt eftersom vi hade mer firande att delta i.

Vi körde mot Farsta för att fira Tures farmors födelsedag. Lite mätta var vi men vi sa inte nej till laxmacka till förrrätt, köttgryta och marängtårta till efterrätt. Ture tyckte det var roligt med alla kusinerna. Roligast var det att gå fram och tillbaka med en antik gunghäst. Han gick flera timmar med den där hästen. Sen somnade han i bilen hem.

Nu sitter vi och återhämtar oss i soffan.

No comments: