Wednesday, July 09, 2008

For old times´sake

Igår var jag på dejt med en kille som jag var ihop med när vi pluggade i Spanien för 8 år sen. Vi har inte setts eller hörts sen dess. Vårt förhållande avslutades ganska dramatiskt med buller och bång. Jag slängde ut hans kläder från balkongen.

I måndags fick jag ett sms där han frågade om vi skulle ses. Vi träffades på Götgatspuckeln och gick och tog ett glas vin på Bauer och sen ytterligare ett uppe i Skrapan på "Himlen där till". Underbar utsikt där uppe.

Vi hade mycket att prata om. Han hade varit i Belgien, Frankrike, Italien, Bolivia och Sydafrika och pluggat och jobbat sen vi sågs sist. Han var jäkligt intensiv som vanligt. Jag kände mig typ som åsnan Ior i Nalle Puh och han var Tigger. Men det var som att träffa en god gammal vän. Nån som man känner mycket väl. Han var ganska flörtig.Han sa flera gånger att jag såg precis ut som när jag var 19 år. Det gladde mig.

Han följde mig till porten och så stod vi där och snackade lite mer. Han ville följa med upp och "kolla in lägenheten" men då sa jag stopp. Sen sms:ade han halva natten istället.

Ihärdig kille men lite smickrande var det.

2 comments:

Anonymous said...

Kan ju inte låta bli att läsa din blogg. Sannolikt av nån perverterad nyfikenhet. Jag känner dig ju inte alls, eller snarare, snart gör jag det med lite mer bloggläsande. Som jag skrev i första kommentaren, du skriver riktigt bra, levande på nåt sätt. Inga novell-idéer i huvudet på fröken?
Jo du, "for old times", som kille så känner man igen greppet... ;)
Men du är en big girl now så där hade han inget att hämta (den här gången iaf :)

Lev väl
-joey

Stora Morran said...

Sanks Joey, snällt skrivet. en gång försökte jag mig på lite skriverier men la ner det ganska fort.