Tuesday, May 29, 2012

Helgen var väldigt fin

Det har ju varit en helt underbar sommarhelg som värmer ända in i själen. Livet är så mycket lättare när det är fint väder och alla får vara friska och får sova.

På fredagen grillade vi med våra nya grannar på gården. Det var trevligt. Vi satsar på att bli bästa-bobbare med dom som vi bor vägg i vägg med så att vi sen kan vakta varandras barn.

På lördagen började jag med en liten utflykt till Mini Rodinis utförsäljning. Jag gjorde några fynd till Elsa och en tröja till Ture. Sen hade vi lite picknick i Vinterviken med Tures bästa kompis Edith och hennes föräldrar. Ture och Edith sprang runt runt kring ett träd och tills dom kiknade av skratt, så roligt var det. På kvällen var det ju Eurovision som Sverige vann! Helt otroligt!

Igår var det morsdag. Jag fick scones till frukost på balkongen och sen fick jag gå ensam på återvinningsfesten i Hornstull. Underbart! Gjorde en massa fina loppisfynd. Sen åt vi picknicklunch i Tanto. Fullt av folk. En del badade tom. Tokstollar! Till middag blev det middag på en kvarterskrog i Midsommarkransen.

Dessutom hann vi med att köpa vi ett stort nytt matbord i teak av en snubbe som precis öppnat en affär på vår gata. Han körde hem det också. Perfekt!

No comments: