Sunday, November 01, 2009

Recap...

Idag är sista dagen i Budapest. Vi ska bara slappa på hotellet idag. Ta lite massage och bada lite innan en taxi kommer och hämtar oss kl 14.00. Det har varit härligt här i Budapest. Vi behövde kanske en liten break från mörkret hemma. Ladda batterierna lite och ha det bra.

I fredags var vi på Gellertbadet och badade. Jag fick en fotmassage av en extremt stor ungersk man i 50-års åldern. Det var konstigt. När han tog mina fötter i sina händer syntes inte dom. Jag var tvungen att blunda för annars blev det så konstigt alltihopa.

Vi åt middag på Menza i fredags. Gott och roligt ställe. Sen trängde oss in på en privatfest på Ba Bar. Igår tog vi en stor fet Langos och en öl till lunch i en park. Efter lunchen blev det bad utomhus i varma bassänger på Szechenyi badet. Mycket fint och coolt.

Igår kväll åt vi middag på Cyrano. Inget speciellt men ändå trevligt. Tog en drink på Tom George. Roligt och en hel del "spännande" karaktärer där.

Sen har vi besökt diverse kulturella monument i mellan alla bad och resturangbesök. Vi har också köpt på oss lite sköna souvenirer i form av salami och gåslever.

Budapest is good.

No comments: