Friday, July 27, 2012

Vidare...

Då var vi på väg söderut mot Österlen. Vi har haft några härliga veckor i min familjs sommarstuga i Marek. Vi har umgåtts med min familj och spelat rafflande matcher i TP som Jeppe och jag vann. Vädret har varit växlande kan man säga men det har inte gjort så mycket för vi fick lite sol-overload i Grekland. Vi firade Wilmas födelsedag och mina kusiner kom med sina barn, Tures och Wilmas sysslingar. Wilma och jag och mamma gjorde en jättefin tårta och jag och Jeppe fixade skattjakt för alla barnen. Och sen blev det hamburgare för alla.

Annars har vi haft besök av lite vänner. Ture har verkligen utvecklats så mycket varje dag att både jag och Jeppe blir helt rörda. Sen är det så stort att se hur Ture tyr sig till familjen och att dom får uppleva hans ljuspunkter.

Några av Tures höjdpunkter har varit att länsa vinbärsbusken samt att beodra sin mamma att plocka hallon år honom längs med vägen. Sen har det varit roligt med Wilma, Edvin och Edith som kommit på besök.

Jag har annars mått ganska bra faktiskt. Peppar, peppar. Visst är det tungt och segt ibland men jag är inte så svullen som förra gången och jag känner mig ganska rörlig än så länge. Men vem vet nu kanske alla krämporna kommer den här sista månaden.
Här passar familjen på att umgås via Wordpox och sina iphones. Väldigt socialt.
Här var Tures bästa kompis Edith på besök. Papporna står och tvekar i det iskalla vattnet.
Sol-Ninjan Ture på väg ner till stranden Mareks beach.
Jag och Elsa badar för första gången i Sverige. Gravidshot v 35.

No comments: