Sunday, November 06, 2011

Tunachixdagen 2011

I lördags hade Tunachix sin årliga aktivitetsdag. Det var Janice och Sarah som anordnade det. Dom hade bestämt sig för New York-tema och delat upp oss i ett Sex and the City lag och ett Gossip Girl lag. Mycket av informationen under dagen postades på en blogg som S&J hade registrerat för dagen. Första tävlingen var ett lopp i högklackat med sked med ägg i munnen. Jag kom tvåa efter gravida Amy som vann!

Nästa uppdrag var att bege sig till en affär, hitta en outfit och fota en av höstens trender och sen posta på bloggen. Nästa anhalt var Villan på Lidingö och det var dags för brunch. Där serverades en jättefin amerikansk brunch som vi gärna hade suttit och njutit längre av om det inte var så att vi var tvungen att kasta oss i väg på nästa aktivitet. Det var dags för skrattyoga i Vasastan. Sjukt rolig grej! Mycket tack vare instruktören som verkligen bjöd på sig själv.

Efter skrattyogan fick vi lite uppdrag som att hitta människor som kunde berätta om sina sämsta dejter samt fota höst modebilder av oss själva.

Sen var det dags för Cupcakeskurs på En Maräng i Vasastan. Det kom en instruktör med massa suger paste, former och toppings. Det var roligt och det roligaste av allt var att jag vann. Efter cupcakesen serverades det cosmopolitans och snittar uppe hos Janice. Det blev hemmagjord, supergod pizza till middag.

Efter middagen kom det en försäljare från Dildotektet och visade sitt sortiment. Intressant. Det blev Red velvet cake till dessert. Sen fortsatte kvällen med charader och karaokerum på Odenplan och toppades med en proppfull goodiebag.

No comments: